Home Curiozități HOROSCOP DE VACANȚĂ: DESTINAȚII PENTRU FIECARE SEMN ZODIACAL
HOROSCOP DE VACANȚĂ: DESTINAȚII PENTRU FIECARE SEMN ZODIACAL

HOROSCOP DE VACANȚĂ: DESTINAȚII PENTRU FIECARE SEMN ZODIACAL

936
0

Vacanța perfectă pentru anul 2019 în funcție de zodia din horoscop

Nu știi unde să mergi în vacanță în 2019? Dacă vrei să afli care este excursia perfectă pentru tine pentru anul 2019 și ai nevoie de niște idei personalizate, poți sta liniștit pentru că astrele s-au gândit deja la asta în locul tău.

Mai jos vei găsi călătoria perfectă pentru anul 2019, în funcție de semnul zodiacal din horoscop. Citește și anunță-ne dacă astrele s-au aliniat!

 

Berbec: Noua Stradă din Patagonia

horoscop-vacanta-patagonia
Patagonian Route of Parks – sursă foto: Shutterstock

Berbecului îi place să descopere totul și să descopere primul. Noul drum din Patagonia este o rută de 2.800 km care traversează 17 parcuri naționale din Patagonia, Chile, trecând prin înălțimi și lacuri, ghețari și 24 de ecosisteme diferite, până la sfârșitul lumii: Capul Horn.

Datorită Fundației de Conservare Tompkins, s-au alăturat trei drumuri preexistente și vor fi create 5 noi parcuri naționale. Ce ziceți Berbeci sa fiți printre primii care au ales să stăbată cel mai lung traseu din lume?

 

Taur: într-un Onsen Japonez

horoscop-vacanta-taur
Onsen Japonez – sursă foto: Shutterstock

Onsen este apogeul de relaxare și calm. În japoneză onsen înseamnă izvoare calde, dar evocă mult mai mult. Acestea sunt piscine termale naturale unde puteți experimenta partea cea mai bună a culturi japoneze în termeni de relaxare, stând la propriu în mijlocul naturii. Spa-urile din zăpadă sunt numite Yuki-mi (adică vizionarea zăpezii) și sunt locul perfect unde vă puteți pierde în reflecții, vă puteți simți ca acasă și vă puteți dedica îngrijirii corpului cu dragoste, din dragoste.

După pauza de detoxifiere, urmați calea lui Kumano Kodo, una dintre cele mai frumoase căi sacre ale Japoniei: veți fi gata să respirați adânc calmul și spiritualitatea mistică a zonei.

 

Gemeni: America “on the road”

america on the road
America on the road – sursă foto: Pixabay

Entuziasmul înnăscut și imaginația Gemenilor vor fi satisfăcute în acest an de o călătorie în mașină.

Vă imaginați? Pe Cairo – Cape Town, pe urmele atmosferei Hemingway; sau pe Route 66 de la coasta de est până la coasta de vest a Statelor Unite în căutare de stimuli senzoriali, artistici și naturali sau pe oricare dintre cele 11 drumuri internaționale pe care să le străbateți în mașină, dintre care veți fi nerăbdători să alegeți.

 

Rac: Matera, Italia

matera italia
Matera, Italia – sursă foto: Pixabay

Cei născuți sub semnul din horoscop Rac sunt sensibili și intuitivi, dar sunt întotdeauna cu picioarele pe pământ. Le place natura, dar și timpul petrecut acasă și de ce nu, nu disprețuiesc să meargă la petreceri.

Printre locurile care satisfac într-un mod armonios tendințele lor eterogene, există unul perfect: Materacapitala culturii 2019. Este înconjurată de râuri imense și de trasee naturale, este un centru cultural și artistic, dar și familiar și intim. Puteți să dormiți în Sassi de Matera și să vizitați cele mai frumoase locuri din Basilicata.

 

Leu: Eastern & Oriental Express

eastern-oriental-express
Trenul de lux Eastern & Oriental Express – sursă foto: Shutterstock

Leul este înnebunit pentru lux și confort, dar, de asemenea, îi place puterea și provocarea, nu-i așa? Stelele oferă Leului un an 2019 plin de aventură și le atrage atenția asupra unei călătorii epice, dar fără a uita cele mai constante iubiri ale lor.

Eastern & Oriental Express este un tren de lux cu mobilier de modă veche care călătorește din Asia de Sud-Est de la Bangkok la Singapore. Vei călători printre câmpurile de orez și templele antice, jungle și alte minuni ale Orientului îndepărtat, admirând vederea așezați confortabil pe o verandă panoramică și înconjurați de confort. Suita Prezidențială este maximul în domeniul luxului.

 

Fecioară: într-un castel din Chianti

castelul brolio
Castelul Brolio – sursă foto: Shutterstock

Fecioarei îi place pacea, în schimb incertitudinile și teritoriile necunoscute nu sunt pe gustul lor; niciodată nu disprețuiesc să învețe lucruri noi. 2019 este anul potrivit pentru reîncărcarea bateriilor și alegerea unei vieți mai sănătoase. Înconjurați-vă de eleganță și plăcere.

Castelul Brolio este o reședința veche unde veți afla toate secretele regiunei Chianti din Toscana. În acest castel istoric a fost definit, de fapt, amestecul de struguri al acestui vin de excepție, în inima clasicului Chianti, la o aruncătură de băț de la Siena.

 

Balanță: într-o piscină infinită în Bali

piscina bali horoscop vacanta
Piscină in Bali – sursă foto: Pixabay

Dacă există un lucru care te provoacă și te-ar putea face să renunți la echilibrul tău proverbial, acesta este hedonismul. Plăcerea absolută în acest an o vei găsi pe insula Bali.

Un climat perfect, nici prea fierbinte, nici umed, nici prea rece, este baza ideală pentru a vă bucura de piscinele infinite cu vedere la câmpurile de orez, templele hinduse, stâncile iconice și plajele cu junglă sub-tropicală.

Unii dintre voi nu iubiți marea (stelele o știu) și pentru asta vor alege o destinație în care hedonismul se debarcă la latitudini mari: Islanda este regina băilor cu o priveliște minunată, unde plăcerea devine relaxare.

 

Scorpion: la picior pe urmele cutremurelor

horoscop vacanta
Ruine după cutremur – sursă foto: Shutterstock

Pasionat și intens, Scorpionul, iubește călătoria în termeni incerți și consideră că este o ocazie excelentă de a lansa o cauză, de a urmări un vis, de a se implica pe sine, de a implica și pe alții.

Călătoria acoperă locurile cutremurului din centrul Italiei în 14 etape, de la Fabriano (în Marche) până la L’Aquila (în Abruzzo). Contribuie la renașterea teritoriilor afectate în 200 km de solidaritate și cunoaștere.

 

Săgetător: de-a lungul itinerariului Via Francigena

Via Francigena
Via Francigena – sursă foto: Pixabay

Nu este nimic mai bun decât o excursie pe jos pentru a umple setea de Săgetător pentru libertate. Călătorind în ritmul pașilor tăi, trăiești o relație liberă cu corpul tău și cu propriile tale sentimente: vei mânca în aer liber (ce, cum și când vrei), vei dormi în fiecare noapte într-un loc diferit și vei simți, gram cu gram, toate acestea în direct, așa cum îți place.

De-a lungul itinerarului de pelerinaj Via Francigena, un vechi drum sicilian traversat de romani și nomanzi, veți descoperi sate și prețioase comori culturale, mergând de la Palermo la Agrigento. Traseul se poate face pe jos sau călare.

 

Capricorn: în San Francisco

san francisco
San Francisco – sursă foto: Pixabay

Stelele știu că vă place controlul și că nu sunteți iubitori de aventură; din acest motiv, sunteți sigur și echilibrat. Și dacă, totuși, anul 2019 ar fi anul in care mania pentru control ați lăsa-o deoparte? San Francisco este capitala avangardei, a libertății, a drepturilor și a evenimentelor nebunești.

În  San  Francisco,  alergăm  nebunește  deghizați  să  ne  aducem  aminte  de  un cutremur; din San Francisco, plecăm pentru Burning Man, un festival uriaș în care o locație neospitalieră în deșertul Nevada se transformă câteva zile într-o lume a artei, a libertății și a simbolurilor, pentru ca mai apoi să se transforme totul în cenușă.

Aici, în San Francisco puteți să vă provocați limitele, să creați ceva mare și să îl distrugeți imediat după. Pentru a vă relaxa, după această muncă grea, nu ratați centrele de yoga, meditație și alte experiențe unice.

 

Vărsător: în Marocul necunoscut

asilah maroc
Asilah, Maroc – sursă foto: Pixabay

Vărsătorii nu numai că iubesc teritoriile necunoscute și incertitudinile dar le și acceptă cu plăcere, mai ales în 2019. Este anul în care descoperim un loc nu foarte îndepărtat, însă dintr-o perspectivă diferită.

Știați că în Maroc există un oraș care este capitala artei stradale? Se numește Asilah și este destinația lumii pentru artiști. Știți că există un loc care arată ca o mică Elveția acoperită de zăpadă? Se numește Ifrane și se află în districtul Fez.

 

Pești: Insula Skellig în Irlanda

skelling irlanda
Insula Skelling, Irlanda – sursă foto: Shutterstock

Singura modalitate de a ajunge la Skellig Michael este să urci pe o barcă mică cu cel mult 12 călători și să provocați marea întunecată a Irlandei. La sfârșitul navigației, coborâm pe o insulă în care natura este una dintre cele mai sălbatice și unde sunt permiși doar 100 de turiști pe zi.

Aici, purtătorii semnului din horoscop Pești, se vor putea bucura de liniștea și singurătatea de care au nevoie a-și  transforma gândurile în idei creative și strălucite, lucru care vă definește cu siguranță întotdeauna.

 

(936)

Share-uieşte cu prietenii 🙂

LASĂ UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *