Home Curiozități 5 HOTELURI INCREDIBILE: CELE MAI FRUMOASE HOTELURI SUBACVATICE DIN LUME
5 HOTELURI INCREDIBILE: CELE MAI FRUMOASE HOTELURI SUBACVATICE DIN LUME

5 HOTELURI INCREDIBILE: CELE MAI FRUMOASE HOTELURI SUBACVATICE DIN LUME

1.25K
0

Doriți să experimentați sentimentul de a dormi sub apă? Trebuie doar să alegeți un hotel subacvatic! Iată 5 dintre cele mai extraordinare hoteluri subacvatice din lume, de la Dubai la Maldive, pentru un sejur de 7 stele… pe fundul mării!

A fost o vreme când invitația de a dormi pe fundul mării nu era atât de romantică și nu sugera nimic bun… dar au fost alte vremuri. Astăzi, imaginația nu poate ține pasul cu realitatea și petrecerea câtorva nopți sub apă este nu numai posibilă, dar puteți alege și unde!
Da, pentru că, în defavoarea turismului cultural, cel al trecutului, atunci când cineva a vizitat un loc unde să învețe despre cultura sa și să se scufunde în tradiții, scufundarea de astăzi este mult mai puțin metaforică și se îndreaptă din ce în ce mai mult spre senzațional. Cu rezultate, trebuie să recunoaștem, cu adevărat excepționale: iată 5 hoteluri subacvatice în lume!

 

Manta, Insula Pemba, Zanzibar

Manta Resort
sursă foto: marc-photographie.com

Se poate dormi în Oceanul Indian: stațiunea Manta pune la dispoziția clienților camera subacvatică. Un nume în cele din urmă nici măcar original pentru o structură cu 3 etaje: doriți să faceți plajă? Există o terasă. Vreți să stați confortabil într-un fotoliu și să admirați vederea? Există o zonă de living. Vrei să dormi în compania unor pești mici? Aici sunteți mulțumiți: 4 metri submarini pentru o cameră cu ferestre panoramice, pline de lumini, care vor atrage atât de mulți pești să pară încât vei avea senzația că ești în povestea Mica Sirenă!
Această cameră specială este situată la 250 de metri de țărm, în zona Blue Hole, lângă recifele de corali.
Costul? aproximativ 1.500 de dolari pe noapte!

 

Atlantis The Palm, Dubai – unul dintre cele mai frumoase hoteluri subacvatice din lume

Atlantis Dubai unu dintre cele mai frumoase hoteluri subacvatice
sursă foto: travelandleisure.com

În stilul Dubai, unde senzaționalul este o marcă comercială, este fantasticul Relais Atlantide. Underwater Suite este doar una dintre cele 1.500 de camere ale stațiunii, dar și singura care se află chiar în Ambassador Lagoon Aquarium, pentru a dormi în compania a peste 65.000 de creaturi marine.
O suită deloc rea, cu o suprafață de 165 de metri pătrați și un preț… ei bine, de șeic: 6.000 de euro pe noapte!Utter Inn Hotel, Suedia

Utter Inn
sursă foto: goodmeetings.com

Suntem în Europa, într-o țară care din punct de vedere al inovației nu invidiază nici o altă țară din lume. Hotelul este la aproximativ o oră de la Stockholm, lângă Lacul Mälaren, și este deschis numai din aprilie până în octombrie.
Și aici suntem în prezența unei structuri hibride, cu o parte cufundată și o cameră sub nivelul mării, proiectată de Mikael Genberg, dar amenajată într-o manieră absolut minimalistă.
Experiența este senzațională de la bun început căci, nu-i așa, preludiul este o parte importantă al actului în sine: întâlnirea are loc la portul Västerås, iar cuplul este dus cu barca la hotel, la aproximativ 1 km de coastă. O canoe este, de asemenea, disponibilă pentru oaspeți pentru a ajunge și a explora o insulă din apropiere nelocuită în timpul zilei.
Prețul? Mai mult sau mai puțin accesibil tuturor: 120 de euro pe noapte!

 

Jules’ Undersea Lodge, Florida

jules undersea
sursă foto: floridaphotomatt.com

Numele amintește de celebra carte vizionară a lui Jules Verne, 20.000 de leghe sub mări. Era în trecut un laborator de cercetări și, comparat cu celelalte, mult mai puțin accesibil: este necesar să purtați un costum și să vă scufundați 6 metri printre pădurile de mangrove subacvatice, înainte de a găsi intrarea în cameră. Dar o dată intrați… nimic nu lipsește: duș fierbinte, electricitate (fără panică…), gătit și așa mai departe.
Prețul este de aproximativ 375 USD pe noapte… inclusiv 3 ore de curs de scufundări!

 

Lovers Deep, Caraibe

Lovers Deep
sursă foto: oliverstravels.com

De data aceasta suntem pe un submarin, într-adevăr, în cel mai modern submarin din lume! Tehnologia depășește imaginația și este egalată numai de luxul pe care îl oferă. Proiectat exact pentru evadări romantice subacvatice, aici călătoriți laaa… 650 de metri sub nivelul mării!
Sejur minim de două nopți, cină cu șampanie, caviar și stridii, majordom la dispoziție… pe scurt, nimic nu lipsește.
Prețul? Între timp, nu uitați să rezervați cu cel puțin 12 săptămâni înainte și apoi… rezervați 107.000 de euro pe noapte! Și amintiți-vă, sunt cel puțin 2 persoane! Da, este unul dintre cele mai scumpe hoteluri subacvatice din lume.

 

(1249)

Share-uieşte cu prietenii 🙂

LASĂ UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *