Home Jurnale de călătorie

Jurnale de călătorie

Cine știe cum ar fi să mergi în Thailanda… și cine știe cât de mult costă o vacanță în Cuba! Și cine știe cât de frig este în Islanda! Mulți știu… ar trebui să întrebăm pe cineva care a fost deja acolo… Din fericire, există Jurnale de Călătorie injurullumii.info!
Aici poți descoperi toate frumusețea și autenticitatea, experiențelor reale ale călătorilor care, la fel ca tine, au dorința de a explora lumea, destinație după destinație și au plăcerea de a împărtăși poveștile lor! Vrei sfaturi pentru următoarea ta călătorie? Aici găsești opinii, fotografii și imagini autentice, sfaturi practice, dar și informații foarte utile precum organizarea călătoriei, zborurile, sau bugetul necesar!

 

Vrei să publicăm jurnalul tău de călătorie și să povestești experiența ta pe injurullumii.info? Scrie-ne un e-mail la jurnal@injurullumii.info!

Nu uita sa ne trimiți și câteva poze. După aprobarea editorială, jurnalul tău va fi publicat și va deveni parte a unei mari comunități de călători! Distribuie povestea ta de călătorie și pregătește-te pentru următoarea!

Jurnale de călătorie

JURNAL DE CĂLĂTORIE VIENA ȘI SALZBURG

-1
791

  În ultimele zile ale lunii august, începe minunata noastră călătorie spre orașul imperial Viena, făcând prima oprire în micul oraș Salzburg. Permiteți-mi să încep prin a spune că am făcut această călătorie cu mama. Ea m-a sfătuit să vizitez acest oraș. Fusese deja acolo cu ani în urmă și avea amintiri frumoase. Era curioasă […]

JURNAL DE CĂLĂTORIE ÎN LANZAROTE – 5 ZILE

0
653

Insula Lanzarote, Spania, este o combinație perfectă pentru cei care preferă viața pe plajă, dar în același timp nu doresc să renunțe la vizitele interesante și la numeroasele frumuseți naturale pe care le oferă acest mic teritoriu. Am găsit un compromis bun vizitând principalele atracții dimineața și oprindu-ne pe plajă în fiecare după-amiază. Insula însăși […]