Home Curiozități REȚETE ȘI MÂNCĂRURI TRADIȚIONALE DIN TOATE ȚĂRILE LUMII: HARTA INTERACTIVĂ
REȚETE ȘI MÂNCĂRURI TRADIȚIONALE DIN TOATE ȚĂRILE LUMII: HARTA INTERACTIVĂ

REȚETE ȘI MÂNCĂRURI TRADIȚIONALE DIN TOATE ȚĂRILE LUMII: HARTA INTERACTIVĂ

4.70K
1

Harta care ne arată mâncărurile tradiționale ale țărilor lumii

Ce se poate mânca în jurul lumii? Pentru a da răspunsul la această întrebare ne ajută Taste Atlas cu o hartă interactivă care ne arată mâncărurile tipice din întreaga lume.

Harta vă va permite să descoperiți bucătăria tradițională a fiecărui loc din lume, ingrediente, mâncăruri tipice locale și restaurante unde puteți gusta cele mai bune delicatese. În acest articol vă explicăm cum funcționează hărțile care vor fi foarte utile dacă sunteți pe punctul de a pleca într-o călătorie.

 

Rețete și mâncăruri tradiționale din fiecare țară din lume

Puteți naviga pe hartă fie prin introducerea numelui unei locații în motorul de căutare, fie cu navigarea pe hartă prin „zoom” în locațiile care vă interesează. Pe hartă veți vedea, într-un mod mai detaliat, mâncărurile tradiționale ale fiecărei regiuni sau stat. Dacă intenționați să vizitați o țară nouă, va fi util să știți ce să mâncați când ajungeți la destinație.

În plus, făcând clic pe fiecare pictogramă, veți avea în detaliu o pagină care explică originea felului de mâncare, descrierea, ingredientele pentru a o pregăti și cele mai bune locuri pentru a le gusta în acel loc.

În acest fel, nu numai că puteți afla despre mâncărurile pe care nu trebuie să le pierdeți dacă vizitați aceste țări, dar și despre regiunea specifică din care fac parte.

mâncăruri tradiționale

Când spui Japonia, spui sushi, în timp ce pentru alte țări putem avea unele probleme, cum ar fi Regatul Unit, fiind fără o mare tradiție culinară.

Cultura gastronomică a multor state ale lumii, cu toate acestea, nu este cunoscută publicului larg. Nu toată lumea, de exemplu, cunoaște bucătăria din Senegal, Mongolia sau Rusia. Dacă trebuie să călătorim vreodată în aceste locuri, ce ar trebui să ne așteptăm să gustăm?

Explorarea acestor locuri necunoscute pentru dieta noastră obișnuită poate oferi surprize minunate.

 

Iată câteva imagini ale hărții interactive de la Taste Atlas care ne arată feluri de mâncăruri tradiționale din întreaga lume:

mancaruri-traditionale-europa

 

Statele Unite sunt deosebit de bogate în fast food excelent, dar și în mâncăruri tipice legate de numeroasele grupuri etnice care s-au stabilit acolo.

mâncăruri tradiționale sua
Bineînțeles, este și România… chiar dacă trebuie încă îmbogățită. Complimente din partea noastră celor de la Taste Atlas pentru munca pe care o fac și pentru idea super originală!

mancaruri traditionale romania

(sursă foto: © Taste Atlas)

 

(4703)

Share-uieşte cu prietenii 🙂

Comment(1)

LASĂ UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *