Home Curiozități OAMENII CARE AȘTEAPTĂ LA AEROPORT: VIDEOCLIPUL CARE A DEVENIT VIRAL
OAMENII CARE AȘTEAPTĂ LA AEROPORT: VIDEOCLIPUL CARE A DEVENIT VIRAL

OAMENII CARE AȘTEAPTĂ LA AEROPORT: VIDEOCLIPUL CARE A DEVENIT VIRAL

1.14K
1

„The Arrivals”: videoclipul promoțional al companiei Scandinavian Airlines care a devenit viral pe rețelele sociale

Te-ai gândit vreodată cu ce se confruntă o persoană în timp ce așteaptă o sosire la aeroport? Emoție, cu siguranță, dar de ce?
Să dea un răspuns la această întrebare s-a gândit compania SAS Scandinavian Airlines, care în acest videoclip a vrut să povestească
întâlnirile de la aeroport.

Și cu siguranță rezultatul atinge profund inima spectatorului, precum și a celor care au trăit acele momente. Deoarece întâlnirea implică o mulțime de emoții diferite: de la teama de a aștepta, până la fericirea îmbrățișării.

Videoclipul a devenit rapid viral, poate pentru că noi toți ne-am recunoscut pe acele fețe care se transformă atunci când văd că persoana dragă lor trece prin ușile sosirilor. Zâmbete, aplauze, lacrimi și îmbrățișări care pot trece și prin ecranului unui computer.

Nu există imagini de locuri de lux, de clasa Business sau mărturii de la Hollywood pentru această reclamă realizată de SAS Scandinavian Airlines. Videoclipul își propune să reflecteze asupra valorii întoarcerii acasă îmbogățiți după o călătorie și asupra emoției de a revedea persoanele dragi. Ați văzut vreodată spectacolul în zona de sosiri a aeroporturilor?”, întreabă o voce pe fundal, în timp ce pe ecran se vad fețele celor care așteaptă. „Uită-te la fețele celor care așteaptă. Se întreabă dacă s-a schimbat ceva în timp ce eram plecați? Este lumea diferită de ceea ce ne-am așteptat? Am înțeles ceva la sfârșitul călătoriei noastre? „.

Unele dintre scene sunt într-adevăr imortalizate în zona de sosiri ale aeroportului Kastrup din Copenhaga, în Danemarca, unde a fost filmat timp de o săptămână. Videoclipul promoțional intitulat „The Arrivals” a fost creat de fotograful Peter Funch și de regizorul danez premiat Jeppe Rønde.

Iar mesajul final este acesta: cea mai importantă parte dintr-o călătorie este să găsim oamenii pe care îi iubim.  Vocea pe fundal încă spune: „Uneori călătoria ne schimbă viața. Uneori putem schimba lumea, dar de cele mai multe ori, este lumea care ne schimbă. „… fraza care este distribuită de mii de ori de către utilizatori pe internet.

Sursă video: Youtube – SAS Scandinavian Airlines

 

(1138)

Share-uieşte cu prietenii 🙂
tags:

Comment(1)

LASĂ UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *