Home Privacy Policy – Politică de confidențialitate

Privacy Policy – Politică de confidențialitate

Termeni și condiții de utilizare

Toate conținuturile de pe acest site sunt protejate de legislația actuală privind protecția dreptului de autor (Legea nr. 8/1996 și modificările ulterioare Legea nr. 74/2018).

Textele sunt redactate de echipa injurullumii.info din experiența personală sau luând informații online. injurullumii.info nu își asumă responsabilitatea pentru calitatea sau corectitudinea datelor furnizate. Prin urmare, injurullumii.info își rezervă dreptul de a corecta, elimina în totalitate sau chiar parțial informațiile, la judecata incontestabilă a injurullumii.info.

Unele dintre imaginile de pe injurullumii.info pot proveni din resursele de pe Internet. Vrem să asigurăm buna noastră credință absolută și, dacă folosirea acestora încalcă drepturile de autor, vă invităm să ne contactați, le vom elimina cu promptitudine. Precizăm că imaginile publicate pe injurullumii.info nu sunt folosite în scop publicitar sau comercial.

Toate drepturile sunt rezervate. Conținutul acestui blog poate fi folosit doar cu condiția să citați întotdeauna sursa (injurullumii.info) și să inserați un link vizibil la www.injurullumii.info sau la aceeași pagină a articolului și/ sau conținutului.

Legile în vigoare privind drepturile de autor afirmă că, în cazul încălcării regulilor menționate, injurullumii.info poate folosi dreptul de a depune o plângere la autoritățile competente.

Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate are drept scop furnizarea de informatii cu privire la colectarea, utilizarea și divulgarea către terți a datelor cu caracter personal de catre Levup Web Solutions SRL, având urmatoarele date de identificare: număr Registrul Comerțului J35/213/2016, CUI 35514241, sediul in strada Tapia nr. 9, Timișoara (denumit in continuare ”Levup Web Solutions”), în calitate de deținător al site-ului www.injurullumii.info (denumit in continuare ”Site-ul”).

Confidențialitatea dvs. este foarte importantă pentru noi. Prin urmare, ne străduim să vă procesăm datele personale în conformitate cu principiile stabilite în legislația privind protecția datelor aplicabilă in România, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de Directiva 95/46 / CE („GDPR”). Datele personale reprezintă orice informație referitoare la o persoană fizica identificată sau identificabilă, iar o persoana identificabilă este acea persoana care poate fi identificată direct sau indirect, în special prin referire la un număr de identificare sau la unul sau mai multi factori specifici fizici, psihologici, mentali, identitate economică, culturală sau socială.

Aceasta politică de confidențialitate se referă la datele personale ale vizitatorilor Site-ului, altor persoane care ne contactează și care ne vizitează și ale reprezentanților acestora, potențiali colaboratori și colaboratori și se aplică datelor colectate prin intermediul Site-ului, precum și tuturor celorlalte date cu caracter personal pe care le colectăm prin e-mail, formularul de contact, prin utilizarea Site-ului sau a altor contacte off-line. Această politica de confidențialitate descrie:

• Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm si procesăm;
• Scopurile pentru care colectăm și folosim datele dvs. personale;
• Motivele de prelucrare pentru astfel de scopuri;
• Durata procesarii acestor date;
• Drepturile dumneavoastra în calitate de persoane vizate si modul în care le puteți exercita;
• Cui ii putem dezvălui datele personale.

 

1. CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL; SCOPURI SI MOTIVE PENTRU PRELUCRARE

In contextul interactiunii dvs. cu injurullumii.info, dvs., ca persoana fizica, puteti face obiectul activitatilor de prelucrare a datelor pe care le efectuam. Va informam ca folosim datele dvs. personale in urmatoarele cazuri:

Daca sunteti vizitator al Site-ului:

Folosim datele cu caracter personal pe care le colectam de la dvs. cand vizitati Site-ul, pentru a procesa si a raspunde intrebarilor dvs. transmise prin intermediul site-ului nostru, pentru a va oferi mereu articole relevante, precum si pentru a trimite newsletter-urile la care v-ati abonat in timp ce vizitati site-ul nostru.

Ne bazam aceasta activitate de prelucrare a datelor pe interesul nostru legitim de a furniza informatiile solicitate in legatura cu activitatea si produsele noastre, in special materiale jurnalistice. Categoriile de date prelucrate in acest context sunt numele dvs., locatia aproximativa (orasul din care ne cititi, de exemplu) si adresa de e-mail.

De asemenea, folosim datele dvs. personale pentru a monitoriza traficul si a imbunatati continutul site-ului.

Ne bazam in aceasta activitate de prelucrare a datelor pe interesului nostru legitim de a asigura functionarea corecta a site-ului nostru de internet, precum si imbunatatirea acestuia.

Categoriile de date prelucrate in acest context sunt ora si data accesarii site-ului Internet si adresa IP din care a fost accesat site-ul nostru de internet.

Utilizam tehnologia cookie pe site-ul nostru, ceea ce ne permite sa usuram experienta dvs. de navigare, in scopuri statistice si pentru imbunatatirea site-ului nostru web. De asemenea, folosim Google Analytics pentru a analiza informatiile colectate de la vizitatorii site-ului. Siteul foloseste cookieuri publicitare Google Adsense/ Google Ad Exchange.

Aceste informatii ne permit sa intelegem mai bine utilizatorii site-ului si modul in care il utilizeaza.

 

2. PUNEREA LA DISPOZITIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Atunci cand datele sunt solicitate direct de la dvs., Levup Web Solutions va solicita sa furnizati toate categoriile de date cu caracter personal de care avem nevoie in scopurile mentionate anterior, deoarece altfel nu vom putea sa ne desfasuram activitatea.

Daca furnizati Levup Web Solutions datele cu caracter personal ale altor persoane fizice, va rugam sa le comunicati inainte de aceasta dezvaluire modalitatea in care Levup Web Solutions intentioneaza sa proceseze datele personale, asa cum este descris in aceasta Politica de Confidentialitate.

 

3. DEZVALUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Desi, de regula, nu vom dezvalui datele dvs. personale unor terte parti, putem:

– daca este necesar, transfera datele dvs., prin divulgarea sau furnizarea accesului la distanta, numai prin aplicatii securizate, unor terte parti, cum ar fi partenerii comerciali ai Levup Web Solutions, care actioneaza in calitate de procesatori de date pentru si in numele Levup Web Solutions (de exemplu, pentru hosting, IT, servicii de contabilitate, servicii de procesare a platilor, consilieri juridici si financiari, furnizori sau prestatori de servicii care ofera asistenta la expediere), cu care Levup Web Solutions a incheiat acordurile contractuale necesare, cerute de reglementarile UE si de reglementarile nationale. Vom transfera datele unor terte parti exclusiv in masura necesara pentru a servi scopurile de procesare aplicabile pentru care datele dvs. sunt colectate si prelucrate.

– dezvalui datele pentru a ne conforma legii sau ca raspuns la o cerere din partea unei instante sau a unei alte autoritati legale, cum ar fi un mandat sau o citatie. Levup Web Solutions ar putea, de asemenea, sa impartaseasca informatiile cu buna-credinta in cazul in care consideram ca este necesar sa prevenim sau sa gestionam fraude sau sa protejam Levup Web Solutions.

– daca este necesar, sa dezvaluie date cu caracter personal relevante autoritatilor competente, in contextul furnizarii serviciilor pe care le-ati solicitat de la noi.

 

4. DURATA PROCESARII

Intentionam sa pastram datele dvs. cu caracter personal pe durata contractului incheiat cu dvs., precum si dupa aceea, in conformitate cu politicile noastre interne si cu obligatiile legale care ne revin.

In cazul in care datele nu sunt colectate in contextul unui acord, astfel de date vor fi pastrate atat timp cat este necesar pentru atingerea scopului colectarii datelor preconizate sau a oricarei alte perioade mai lungi impuse de lege, un regulament de pastrare a inregistrarilor sau autoritatile publice. Imediat dupa incheierea perioadei de arhivare aplicabile, datele trebuie sa fie:

sterse sau distruse in siguranta;

sau

transferate intr-o arhiva (cu exceptia cazului in care acest lucru este interzis prin lege sau prin regulamentul privind pastrarea inregistrarilor).
Datele cu caracter personal colectate si utilizate pentru abonarea la newsletter-ul nostru vor fi sterse imediat daca va dezabonati de la serviciul nostru de newsletter.

 

5. DREPTURILE DUMNEAVOASTRA

In calitate de persoane vizate, GDPR va ofera o serie de drepturi, inclusiv:

– dreptul de accesare – va permite sa obtineti confirmarea ca datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate de noi si, in cazul unui raspuns afirmativ, detaliile relevante ale acestor activitati de prelucrare;

– dreptul de rectificare – va permite sa obtineti de la noi, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor dvs. cu caracter personal inexacte care va privesc, avand astfel dreptul sa obtineti completarea datelor care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare;

– dreptul de stergere / „dreptul de a fi uitat” – va permite sa obtineti stergerea datelor dvs. personale in anumite cazuri (de exemplu, daca datele nu mai sunt necesare in legatura cu scopurile pentru care au fost colectate sau v-ati retras consimtamantul atunci cand prelucrarea avea ca temei consimtamantul Dvs. sau datele au fost prelucrate ilegal, etc.);·

– dreptul de restrictionare – va permite sa obtineti restrictionarea procesarii datelor dvs. personale in anumite cazuri (de exemplu, atunci cand contestati exactitatea datelor dvs. cu caracter personal, pentru o perioada care ne permite sa verificam o astfel de exactitate);

– dreptul de a va opune – va permite sa va opuneti prelucrarii in continuare a datelor dvs. personale in conditiile si limitele stabilite de lege;· dreptul la portabilitatea datelor – va permite sa primiti datele personale referitoare la dvs., pe care ni le-ati furnizat, intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si care poate fi citit in mod automat sau sa transmiteti aceste date unui alt controlor de date.

Suntem bucurosi sa asiguram exercitarea acestor drepturi.

Puteti sa va exercitati in mod liber si in orice moment drepturile dvs. mentionate mai sus si sa aflati mai multe despre aceste drepturi, depunand la noi, in calitate de operator de date, o solicitare scrisa la Levup Web Solutions SRL, levup.websolutions@gmail.com .

De asemenea, aveti dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu caracter personal. Va incurajam sa ne contactati imediat daca considerati ca datele dvs. cu caracter personal au fost furnizate fara consimtamant. Ne angajam sa tratam intotdeauna cererile dvs. cu cea mai mare atentie si sa adresam intrebarile pe care le aveti in cel mai scurt timp posibil.

 

6. SECURITATE

Ca parte a administrarii site-ului nostru, am luat masuri tehnice si organizatorice pentru a asigura un nivel de securitate corespunzator riscurilor prezentate prin prelucrare, in special din cauza utilizarii incorecte sau a distrugerii, pierderii, alterarii, dezvaluirii, achizitionarea sau accesul, manipularea intentionata sau accidentala, accesul tertilor, stergerea si modificarea.

Veti fi notificat cu privire la o incalcare a securitatii datelor, intr-un interval rezonabil de timp dupa descoperirea unei astfel de incalcari, cu exceptia cazului in care un functionar competent determina ca notificarea ar impiedica o investigatie penala sau ar aduce prejudicii securitatii nationale. In acest caz, notificarea va fi intarziata conform instructiunilor functionarului competent. Vom raspunde cu promptitudine la solicitarile dumneavoastra referitoare la o astfel de incalcare a securitatii datelor.

 

7. MODIFICARI

Aceasta politica de confidentialitate intra in vigoare incepand cu 25 mai 2018. Aceasta politica de confidentialitate poate fi actualizata.

Cand vom face acest lucru, vom posta aceste modificari pe site-ul nostru, astfel incat sa aveti intotdeauna acces la detalii despre informatiile pe care le colectam, cum si in ce circumstante le utilizam si daca este cazul, le dezvaluim. Orice astfel de modificare, materiala sau de alta natura, va intra in vigoare in termen de 10 zile de la publicarea noii versiuni pe site-ul nostru.

Daca, in orice moment, decidem sa folosim datele cu caracter personal intr-o maniera diferita de cea declarata in momentul colectarii lor, va vom notifica prin e-mail. Veti avea posibilitatea de a alege daca putem sau nu sa va folosim datele in acest mod diferit. In caz contrar, daca este posibil, vom utiliza datele in conformitate cu Politica de confidentialitate conform careia datele au fost colectate.

 

8. ALTE SITE-URI WEB

Site-ul nostru contine linkuri catre alte site-uri web. Aceasta politica de confidentialitate se aplica numai in cazul acestui Site, astfel incat, atunci cand va conectati la alte site-uri web, trebuie sa cititi propriile politici de confidentialitate.

 

9. INFORMATII DE CONTACT

Daca aveti intrebari suplimentare cu privire la modul in care procesam informatiile dvs. cu caracter personal sau daca doriti sa va exercitati oricare dintre drepturile dvs. in conformitate cu aceasta politica, va rugam sa ne trimiteti o solicitare scrisa, folosind urmatoarele date de contact: levup.websolutions@gmail.com.

Ne vom asigura ca sunt luate masurile adecvate pentru a raspunde solicitarii dvs. fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in termen de 30 (treizeci) de zile de la primirea cererii. Informatiile vor fi furnizate pe cale electronica, daca este posibil, cu exceptia cazului in care solicitati in mod expres transmiterea in scris.

In cazul in care doriti sa eliminati fisierele de tip cookie stocate pe dispozitivele dvs. si sa configurati browserul dvs. web astfel incat sa refuze fisiere de tip cookie, puteti sa utilizati setarile privind preferintele din browser-ul dvs. web. Puteti gasi setarile de navigare referitoare la fisiere de tip cookie in meniurile „Optiuni”, „Instrumente” sau „Preferinte” din browserul web pe care il utilizati. Pentru a obtine mai multe informatii, va rugam sa vizitati website-ul browserelor dvs. Mai jos sunt scurtaturi pentru a realiza aceste actiuni in cele mai populare astfel de browsere:

Setari cookies in Firefox – Firefox;
Setari cookies in Chrome – Chrome;
Setari cookies in Safari – Safari;
Setari cookies in Internet Explorer – Internet Explorer;
Setari cookies in Edge – Edge;
Setari cookies in Opera – Opera.

Sumar