Home Clasamente TOP 10 CELE MAI FRUMOASE PISCINE DIN LUME
TOP 10 CELE MAI FRUMOASE PISCINE DIN LUME

TOP 10 CELE MAI FRUMOASE PISCINE DIN LUME

1.79K
0

Care este cea mai frumoasă piscină din lume? Iată clasamentul nostru: lăsați-vă cuceriți de imaginile unor piscine minunate, într-adevăr, cele mai frumoase piscine din lume! Află unde este cea mai frumoasă și cea mai mare din lume!

Cu toții simțim nevoia uneori de a face o baie răcoritoare și regenerantă. În timpul sezonului de vară, oamenii caută un pic de relaxare, iar noi vă indicăm un clasament de 10 minunate piscine, cele mai luxoase din lume, structurate astfel încât să semene cu adevărate opere de artă. Aceste minuni ale arhitecturii moderne sunt destinația călătorilor de elită în căutarea locurilor de lux. Iată care sunt cele mai frumoase piscine din lume!

 

1 – Anantara Golden Triangle Resort & Spa, Thailanda

anantara golden triangle piscina
sursă foto: booking.com

Pe primul loc al podiumului găsim piscina incredibilă a complexului Anantara Golden Triangle. Această minune se găsește în Thailanda, printre frumusețile naturale ale Triunghiului de Aur, și este capabilă să ofere o experiență unică celor câțiva norocoși care au șansa să o vadă în direct.

Locație: Chang Rai
Caracteristici: piscină infinită

 

2 – Ubud Hanging Gardens Hotel, Indonezia

Ubud Hanging Gardens Hotel
sursă foto: reddit.com

Pe locul al doilea în clasamentul nostru special dedicat celor mai frumoase piscine din lume se află piscina din stațiunea Ubud Hanging Gardens Hotel. Aceasta este probabil cea mai neobișnuită printre piscinele din acest top ten, deoarece este construită din mai multe bazine stabilite la diferite nivele: un spectacol.

Locație: Bali
Caracteristici: bazine pe nivele

 

3 – Hotel Marina Bay Sands, Singapore

ce mai frumoasa piscina din lume
sursă foto: marinabaysands.com

Medalia de bronz pentru această piscină minunată, construită la 200 de metri înălțime, pe terasa stațiunii Sky Park, cel mai important cazino din orașul-stat din Singapore. Piscina are o lungime de aproximativ 150 de metri și oferă posibilitatea de a admira o priveliște uluitoare în timp ce vă relaxați în apă.

Locație: Singapore
Caracteristici: situat la 200 de metri înălțime pe terasa stațiunii

 

4 – Safari Lodge Four Season, Tanzania

cele mai frumoase piscine: Safari Lodge Four Season
sursă foto: jenpollackbianco.com

Greu de imaginat ceva mai interesant… această piscină este situată pe un lac în mijlocul Serengeti, în inima Tanzaniei. Practic, vă bucurați de o înot în piscină, în timp ce, la câțiva metri de dvs., animalele din Savană beau confortabil. Nu, nu este nici un film, nici un desen animat Disney. Este realitatea Four Season.

Locație: Central Serengeti, Tanzania
Caracteristici: Piscină Infinity cu vedere la Serengeti5 – Stațiunea San Alfonso del Mar, Chile: cea mai mare piscină din lume

cea mai mare piscina din lume: San Alfons del Mar
sursă foto: saexpeditions.com

Această lagună artificială minunată deține un record: cea mai mare piscină din lume (1.013 metri lungime, adâncime de 35 de metri). Înotul într-o piscină atât de mare este o experiență foarte specială și absolut sugestivă.

Locație: Valaparaìso, Chile
Caracteristici: cea mai mare piscină din lume
Dimensiune/ capacitate: 1013 metri lungime, adâncime de 35 metri, 2 milioane și jumătate de litru de apă sărată

 

6 – Hotel Belmond Caruso, Coasta Amalfi

piscina belmond hotel caruso
sursă foto: tripadvisor.it

Conacul din secolul al XI-lea a fost restaurat elegant pentru a oferi servicii exclusive. Un hotel ultra-lux, care are o adevărată emblemă în acest bazin infinit. Vederea peste Coasta Amalfi de la marginea bazinului este una dintre aceste lucruri neprețuite.

Locație: Ravello, Coasta Amalfi
Caracteristici: piscină încălzită, fructe și vaporizatoare de apă Evian

 

7 – Laguna Albastră, Islanda

Piscina naturala Blue Lagoon Islanda
sursă foto: icelandtravel.is

Lacul geotermic spectaculos din Grindavik, la 40 de minute de capitala islandeză, Reykjavík. Ape turcoaz la temperaturi de aproximativ 40 de grade, cu servicii de bar, diverse soluții de cazare. Complet scufundat în natură, într-un peisaj impresionant de lavă stinsă.

Locație: Grindavik, Islanda
Caracteristici: izvor termic vulcanic

 

8 – Hotel Perivolas, Grecia

piscina hotel perivolas
sursă foto: perivolas.gr

Imaginați-vă o piscină infinită așezată pe un deal cu vedere spre Marea Egee… acesta este bazinul hotelului Perivolas din Santorini. Vederi uluitoare, o soluție romantică pentru cei care nu doresc să rateze nimic!

Locație: Santorini, Grecia
Caracteristici: Piscină Infinity cu vedere la Marea Egee9 – Iceberg, Australia

Iceberg Australia
sursă foto: popsugar.com

Această piscină a fost construită în 1929 în Sydney, la sud de plaja Bondi, una dintre cele mai faimoase plaje din Australia. Iceberg este cunoscut mai ales pentru că este poziționat practic pe ocean: înotul cu valurile care se zbat de pereții piscinei este cu adevărat fantastic.

Locație: Sydney, Australia
Caracteristici: amplasat la marginea oceanului
Dimensiune/ capacitate: 1500 de metri pătrați de apa sărata

 

10 – Royal Towers Resort Atlantis, Bahamas

atlantis piscine bahamas
sursă foto: bahamas.com

Poate cineva crede că în Bahamas nu mai este nevoie de piscine, deoarece suntem pe una dintre cele mai frumoase mări din lume… ei bine, explică-i un pic lui Atlantis, care a construit 11 dintre ele în stațiunea tematică! Una cu o temă mayașă, una cu cascade, una cu muzica anilor 80… marea nu lipsește, nu lipsesc piscinele și… cel puțin imaginația! Nu este suficient? Aici, există și o piscină pentru adulți, cu… colibe private…

Locație: Nassau, Insula Paradise, Bahamas
Caracteristici: Complex de piscine tematice

 

(1793)

Share-uieşte cu prietenii 🙂
tags:

LASĂ UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *